Nyhetsbrev Nära Vård NVO Östersund

Nära Vård är ett stort och brett område inom hälso- och sjukvården. Det pågår ständig utveckling och förbättringsarbeten i verksamheterna på många olika plan, inom närvårdsområdet men även regionalt.

Nära Vård Östersund leds av verksamhetschef Ingela Gillberg tillsammans med 11 enhetschefer (Ambulansen ÖSD, Brunflo HC, Frösö HC, Lugnvik HC, Lit HC, Odensala HC, Torvalla HC och Zätagränd HC) där ingår även MLA, PLA och verksamhetsutvecklare.

 

I våra nyhetsbrev informerar vi om det som pågår just nu, vad som är gjort och vad som planeras framåt inom teamet i område Östersund.

Kontakta oss gärna om ni har frågor eller funderingar kring pågående eller kommande utvecklingsarbeten, eller om ni har andra förbättringsförslag.

Påbörja eller avsluta nyhetsprenumeration.

Skriv in din mailadress och tryck på knappen. Markera/avmarkera sedan de nyhetsbrev du vill ha/säga upp med kryssrutorna, klicka sen på knappen Spara.

E-postadress är en personuppgift. För att kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig behöver vi spara din e-postadress i vårt webbpubliceringssystem.

Du avgör själv om du vill lämna några personuppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av Region Jämtland Härjedalen och raderas när prenumerationen är avslutad.

Utan samtycke kan vi inte registrera din prenumeration. Genom att skicka prenumerationsanmälan samtycker du till vår registrering av din e-postadress.

Läs mer om vår behandling av personuppgifter samt om hur du går tillväga för att begära rättelse, begränsning av behandlingar m.m. på www.regionjh.se/gdpr