Personalförening - Region Jämtland Härjedalen

Anslut dig till Personalföreningens team
Instruktion här Word, 46.6 kB.

Woolpower erbjudande v48, 28/11-3/12 under ordinarie öppettider.
30 % på första sortering mot uppvisande av SITHS-kortet eller Personalföreningens medlemskort för pensionärer. I år kan vi även erbjuda rabatt på vårt barn och juniorsortiment.

Rabatten gäller ordinarie förstasorteringspriser på Woolpowers egna produkter och går ej att kombinera med redan nedsatta produkter. Obs att det kan vara begränsat med produkter i fabriksbutiken!

 

Presentkort på biobiljetter 105lr/st.

Hör först av dig till Personalföreningen om du vill handla, helst via mail. (Kontaktuppgifter i högra spalten ) Ange gärna hur många kuvert till biljetterna du vill ha.

Biljetterna kostar 105kr/st och är giltiga t o m 2023-08-19. De gäller för ett biobesök oavsett filmens pris (tillägg för 3D film) Pengarna sätter du in på Personalföreningens bankgiro 499-0305 efter bekräftelse från administratör. . Hämtas i receptionen Hus 2 eller skickas med internpost om du jobbar utanför Östersund. Nyheter från Region Jämtland Härjedalens personalförening

Hantera prenumeration

E-postadress är en personuppgift. För att kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig behöver vi spara din e-postadress i vårt webbpubliceringssystem.

Du avgör själv om du vill lämna några personuppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av Region Jämtland Härjedalen och raderas när prenumerationen är avslutad.

Utan samtycke kan vi inte registrera din prenumeration. Genom att skicka prenumerationsanmälan samtycker du till vår registrering av din e-postadress.

Läs mer om vår behandling av personuppgifter samt om hur du går tillväga för att begära rättelse, begränsning av behandlingar m.m. på www.regionjh.se/gdpr

Text

Text

Text

Text

Text

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
Org. nr: 232100-0214
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
Ekonomienhetens e-post: ekonomienheten@regionjh.se