Välkommen till vuxenpsykiatrin i Östersund – är du vår nästa kollega?

Vill du vara med i utvecklingen av framtidens psykiatri i Region Jämtland Härjedalen – en region med storslagen natur och närhet till både stad och glesbygd? Då välkomnar vi dig att bli en del av vårt team! I vår region är livskvaliteten i fokus. Vi värdesätter en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv för arbetsglädje och ett hållbart yrkesliv.

Område psykiatri är en del av Östersunds sjukhus och ansvarar för den specialistpsykiatriska vården för hela länets medborgare över 18 år. Med öppenvård, akutmottagning, tre heldygnsavdelningar och vårt mobila specialistpsykiatriska team arbetar våra 270 medarbetare för att ge varje patient en god och personcentrerad vård. Som medarbetare arbetar du i ett nära samarbete tillsammans med dina kollegor och med varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Varje medarbetares inflytande över arbetet och utvecklingen på kliniken i stort är viktig och något som verksamhetschef och enhetschefer värdesätter. Varmt välkommen till oss på psykiatrin!

Lediga jobb

Inom psykiatrin finns många karriärvägar och möjligheter till intressanta och utvecklande arbeten. Vi söker fler sjuksköterskor och läkare till våra mottagningar och avdelningar.

Tycker du att vårt arbete verkar intressant, roligt och något för dig vill vi självklart att du söker någon av våra lediga tjänster. Se alla lediga jobb hos oss på psykiatrin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

Beroendedagen 2024

Personer står och pratar med varandra på konferens

Välkommen till en heldag av kunskaps­utveckling och samarbete mellan aktörer som alla möter medborgare i behov av stöd, vård och behandling utifrån skadligt bruk och narkotikaberoende. Tisdag 1 oktober, kl. 09.00 - 16.00 i Folkets hus, Östersund.

270

kollegor

5

årstider

142

meter till Storsjön

Möt medarbetare

Hör några av våra medarbetare berätta om sitt jobb inom psykiatrin, de utvecklingsmöjligheter som finns, kollegornas betydelse och vad som gör att de trivs hos oss.

Elenor – jag var så imponerad och kände mig välkommen

ÖVERLÄKARE

Andreas – här kan jag fortsätta att utvecklas

PSYKOLOG

Ylva lever sitt drömliv i och utanför Östersund

SJUKSKÖTERSKA

Några arbeten som pågår hos oss

En person står mot en vägg och tittar in i kameran klädd i blå skjorta och glasögon

– Morgonsamlingarna ska skapa en gemenskap i gruppen, en allians mellan vårdare och patienter. Att kunna se varandra där vi är, där och då.

Tre personer som ler och tittar in i kameran

Psykiatrisk vård i framkant

Trevliga kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och en strävan att ligga i framkant. Det är några av anledningarna till att Linda, Josefina och Thomas trivs så bra.

Närbild på armen på en person som står inför en grupp personer i ofokus.

Sedan några år tillbaka erbjuder psykiatrin en Patient- och närstående utbildning om diagnosen ADHD. Det är en möjlighet att få information om vad diagnosen ADHD innebär.

Att jobba och bo i Jämtland Härjedalen

Din fritid är viktig för oss. Ta del av vardagsäventyr, naturupplevelser, kultur, gastronomi och idrott i världsklass. Kortare resväg till jobbet eller rent av arbete på distans kan ge mer tid över för dig själv, din familj och din fritid.

Två personer lagar mat på friluftskök i fjällmiljö. Båda ler och har på sig färgglada friluftskläder. Höstfärger i fjällen.

Vi arbetar aktivt för att skapa friska arbetsplatser som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb, trivas och må bra.

Panoramavy över Östersund, Frösön, Storsjön och fjällvärlden

Du som fått jobb hos oss och vill flytta till Östersund kan få hjälp att ordna boende fint belägna i och kring centrala Östersund.

Att flytta är ett äventyr. På tasteget.nu kan du få mer inspiration från andras äventyr och vi hjälper dig i din flytt till Jämtland Härjedalen!

Två personer som springer på fjället i solnedgången.

When life is good

Hur mycket hinner du med på din fritid? Här är nära till de mesta och utbudet av aktiviteter är stort. Välj och vraka bland allt som finns att göra här.

Två personer som cyklar på Åreskutan.

Vår personalförening

Boka din bussresa, sjukresa eller färdtjänst hos Länstrafiken.Bild på personal inom Region Jämtland Härjedalen.

Jobba hos oss

Kanske länka till Facebook jobba hos oss?Kontakt

Ulrika Johnsson, HR-konsult Område psykiatri
namn.1.efternamn@regionjh.se

Ulrika Schröder, enhetschef läkarenheten
namn.efternamn@regionjh.se

Stefan Mellgren, enhetschef heldygnsvård
namn.efternamn@regionjh.se

Åsa Eldebro, enhetschef öppenvård
namn.efternamn@regionjh.se