Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret på denna sida!

Efter det att du fyllt i intresseanmälan kommer den att vara tillgänglig för rekryteringsansvariga inom Region Jämtland Härjedalen. Självklart behandlas informationen konfidentiellt.

Kanske kan Region Jämtland Härjedalen bli din nästa arbetsplats även i framtiden? Kolla gärna igenom sidan Lediga jobb för att se vad som är aktuellt just nu. Om du inte hittar något passande arbete bland våra lediga jobb, lämna gärna en spontan intresseanmälan till oss ändå via formuläret längst ned på denna sida.

För att vara intressent till framtida arbeten inom regionen måste du uppdatera din ansökan var sjätte månad. Då vet vi att du fortfarande är intresserad av att arbeta hos oss.

I formuläret anger du vilket arbetsområde/arbete du är intresserad av. Du får besvara frågor om utbildning, särskilda kunskaper, erfarenhet mm. Med hjälp av rullmenyerna kan du välja olika svarsalternativ. Det finns också möjligheter att bifoga CV och personligt brev. Ju fler frågor du besvarar desto bättre kan vi matcha din ansökan mot ledigt arbete.

OBS! I de fält med frågor som inte är relevanta för dig att besvara ska du ändå fylla i ett tecken, till exempel *, för att intresseanmälan ska registreras.