Vuxenpsykiatriska kliniken i Östersund välkomnar PTP-psykologer

Arbetsplatsbeskrivning

Område psykiatri är en del av Östersunds sjukhus, beläget centralt i Östersund. Kliniken ansvarar för psykiatrisk vård på specialistnivå, med öppenvård, akutmottagning och tre heldygnsavdelningar. Vid kliniken finns även ett specialistpsykiatriskt omvårdnadsteam (SPOT) och ett etablerat DBT-team. Området har ca 270 medarbetare, varav drygt 20 psykologtjänster.

Vi söker nu tre-fyra PTP-psykologer till våra öppenvårdsmottagningar.
Öppenvård 1 är ett samlingsnamn för fyra mindre mottagningar; Neuropsykiatriska mottagningen (NPM), Ätstörningsenheten, Psykosenhet (PSFN) och Beroendeenheten. Här ingår även ett klinikövergripande utredningsteam.
Öppenvård 2 är en samlad stor mottagning som ansvarar huvudsakligen för specialistvård för patienter med affektiv sjukdom, ångestsyndrom och personlighetssyndrom.

Skriv gärna i din ansökan om du har ett särskilt intresse för någon av mottagningarna.

Arbetsbeskrivning

Utifrån en anställning vid en av våra öppenvårdsmottagningar bedriver Du sedvanligt psykologarbete under handledning med fokus på bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete. Behandlingsarbetet är varierat utifrån flera olika format; iKBT, grupp och individuellt.

Hos oss får Du en bred klinisk introduktion till psykologyrket i en trevlig psykologgrupp med god stämning. Vi har psykologer med olika specialistinriktningar och många erfarna PTP-handledare. Parallellt med det kliniska arbetet löper PTP-programmets schemalagda utbildningsprogram med utbildningsdagar och kollegiala träffar.

Vår målsättning är att du som PTP-psykolog ska få bred och konkurrenskraftig kunskap om psykologarbete inom psykiatrisk verksamhet. Vi är måna om att Du som PTP-psykolog ska trivas och få en bra start på din yrkesbana.
Långsiktig kompetensförsörjning av psykologer är en hjärtefråga för vår verksamhet. Regionen var bland de första i landet med att införa Karriärvägar för psykologer. Inom vuxenpsykiatrin har vi vårdat och utvecklat varje steg i den kliniska karriärvägen, från PTP till specialist med ledningsansvar, så att vi kan erbjuda kompletta karriärvägar från bredd till spets. Vi ser därför gärna att du har ett intresse för regionen och det vuxenpsykiatriska fältet som sträcker sig bortom PTP-året.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har psykologexamen, är ambitiös och engagerad med personlig lämplighet för psykologyrket.

Andra uppgifter

Intervjuer kan komma att hållas innan ansökningstiden förfallit.

Du som erbjuds anställning har, i mån av tillgång, möjlighet att söka boende via Landstingsbostäder, som ägs av Regionen.

Region Jämtland Härjedalen är en av länets största arbetsgivare med cirka 4 200 medarbetare.
Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionens hälso- och sjukvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. www.regionjh.se

Välkommen till Jämtland Härjedalen: www.jamtland.se
Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun: www.levaiostersund.se

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse med planerad start 2024-08-26.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Emma Eliasson
Enhetschef Beroendeenheten
Telefon:
Email: emma.eliasson@regionjh.se
Namn: Tina Johansson
PLA, leg. specialistpsykolog
Telefon: 063-15 35 72
Email:

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Jon Åslund
Psykologförbundet
Telefon: 063-153693
Email: jon.aslund@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/149/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-09

Ansök nu

.