Vi söker 2 arbetsterapeuter till Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Söker du en arbetsplats som jobbar för gemenskap, kollegialt stöd och där man har roligt tillsammans? Söker du dessutom ett arbete där du ges möjligheter att utvecklas i din profession, som ny i yrket eller med erfarenhet som du kan bidra med hos oss? Tveka då inte att komma till oss på Arbetsterapi och fysioterapin på Östersunds sjukhus.

Vi är idag 25 medarbetare, varav åtta arbetsterapeuter som arbetar mot kirurg-, ortoped- och barnavdelningarna samt bedriver handrehabilitering och öppenvård för barn/ungdomar.

Arbetsplatsen är belägen i vackra Jämtland med närhet till fjäll, Storsjön och Östersund. Som nyinflyttad till länet får du hjälp med att ordna bostad med gångavstånd till jobbet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker två arbetsterapeuter till vår enhet:
- En tillsvidaretjänst med inriktning mot ortopedavdelning
- Ett tillsvidaretjänst/vikariat med inriktning mot öppenvård för barn/ungdom samt mot kirurgavdelning under en initial vikariatstid till och med 3 mars 2025. Därefter kan anställningen bli som arbetsterapeut inom ett annat verksamhetsområde i Region Jämtland Härjedalen.

En kollega ska flytta och vi söker nu en ersättare. Du kommer att vara placerad på Arbetsterapi och fysioterapienheten med arbete på ortopedavdelning tillsammans med en kollega och flera fysioterapeuter.

En kollega hos oss är föräldraledig och vi söker vi dig som vill fortsätta bygga upp vår nya tjänst mot barnverksamhet. Du kommer att initialt ha din placering på Arbetsterapi och fysioterapienheten till 3 mars 2025, med arbete inriktat mot barnavdelningen och öppenvård för barn/ungdomar i kombination med arbete på kirurgavdelningarna. Efter den 3 mars 2025 kan du komma att bli placerad som arbetsterapeut inom annat verksamhetsområde.

Du arbetar i team vilket förutsätter förmåga att samarbeta.

Yrket som arbetsterapeut är varierande. Utgångspunkten är alltid att utgå från patientens behov och förutsättningar. Du träffar många individer med olika diagnoser och tillstånd vilket gör arbetet spännande och utmanande. Du tar vara på och utvecklar den enskildes aktivitetsförmåga och delaktighet genom att bedöma fysiska, kognitiva och sociala färdigheter samt förskriver hjälpmedel. Din roll är viktig på teamronder, vårdplanering/överrapportering mellan kommun, region och primärvård för att patienten ska få en trygg och säker hemgång.

Genom interna och externa utbildningar ger vi möjlighet till kompetensutveckling. Du introduceras av erfarna kollegor och erbjuds handledning och extern handledning med andra på enheten.

Vi verkar för ett medarbetarskap där alla är delaktiga, aktiva i sitt eget lärande och bidra till att driva verksamheten framåt med patienten i fokus.

Vi ser fram emot din ansökan och att få nya kollegor hos oss!

Kvalifikationer

Leg. Arbetsterapeut, tidigare erfarenhet är meriterande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Välkommen med din ansökan!
Intervjuer kan komma att ske löpande, så vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Thérése Kahm
Enhetschef
Telefon: 063-153742
Email: therese.kahm@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Carina Berntsdotter
Sveriges arbetsterapeuter
Telefon: 063-14 75 00 (vxl)
Email: carina.berntsdotter@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/81/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-22

Ansök nu

.