Välkommen till Torvalla hälsocentral – var med och skapa en hälsocentral utöver det vanliga

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp en ny hälsocentral i Torvalla. Ta möjligheten att skapa en fungerande struktur och utveckla en nära vård från grunden. Vårt mål är att jobba med personcentrerad vård och skapa en positiv och välkomnande vistelse för våra besökare.

Tid är nyckeln till vår gemensamma framgång. Vår vision är att du, på Torvalla hälsocentral, har tid att se och hjälpa patienterna, tid att avsluta dina arbetsuppgifter och tid till fritid och egen rekreation. Vi kommer att vara en liten sammansvetsad grupp som arbetar i team, där hjälpsamhet mellan kollegor i alla yrkesgrupper råder. Låter det lockande, då är du rätt person för oss.

Du är efterlängtad av både Torvallaborna och oss – dina framtida kollegor!

Bli vår nya kollega

Tycker du att vårt arbete verkar intressant, roligt och något för dig vill vi självklart att du söker någon av våra lediga tjänster.

Länkarna under lediga jobb tar dig till själva jobbannonserna, i dem finns bland annat namn på personer du kan vända dig till om du vill veta mer om den specifika tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperioden har löpt ut

Välkommen till Torvalla hälsocentral!

Lediga jobb

13

kollegor när vi startar hälsocentralen

7

kilometer till Östersunds centrum

4

bussförbindelser till Östersund

Röster om Torvallas nya hälsocentral

Vi har frågat torvallabor och medarbetare vad de tycker om att det ska öppna en ny hälsocentral i Torvalla.

»»»

Att jobba och bo i Jämtland Härjedalen

Din fritid är viktig för oss. Ta del av vardagsäventyr, naturupplevelser, kultur, gastronomi och idrott i världsklass. Kortare resväg till jobbet eller rent av arbete på distans kan ge mer tid över för dig själv, din familj och din fritid.

Två personer lagar mat på friluftskök i fjällmiljö. Båda ler och har på sig färgglada friluftskläder. Höstfärger i fjällen.

Vi arbetar aktivt för att skapa friska arbetsplatser som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb, trivas och må bra.

Panoramavy över Östersund, Frösön, Storsjön och fjällvärlden

Du som fått jobba hos oss och vill flytta till Östersund kan få hjälp att ordna boende fint belägna i och kring centrala Östersund.

Att flytta är ett äventyr. På tasteget.nu kan du få inspiration från andras äventyr och vi hjälper dig i din flytt till Jämtland Härjedalen!