Restaurang Kajutan - meny
Här kan du läsa vad vi serverar för mat under en vecka i restaurangen Sommarens öppettider i Kajutan v 26-34
vardagar helgfria dagar 11:00-13:00
Visste ni att?
- Nötköttet kommer från lokala bönder i Jämtland-Härjedalen
- Kyckling & fläskkött är Svenskt
- Fisken som vi använder i våra rätter köper vi från Åre Atlantfisk (färsk)
- Grönsakerna som serveras i vår salladsbuffé under aug-nov kommer från Ås trädgård
- Osten i vissa av våra rätter kommer från lokala mejerier tex Tivars, Skärvången
- Vi jobbar hela tiden med att hitta lokala produkter och sammarbetspartners
Lunchbuffén kostar 99kr
Veckans meny på Restaurang Kajutan
Äntligen så får vi vissa av våra grönsaker från ÅS TRÄDGÅRD |
---|
Potatis & vitkål |
Svart & grönkål |
Majsrova och mycket mer, allt kommer färsk från ÅS varje vecka |
Torsdag 18 sep |
---|
Panerad sejfilè med skagenröra |
Mustig böngryta |
Pumpasoppa |
Fredag 19 sep |
---|
Nattbakad karré med gräddsås & gele |
Pumpa & currygyta |
Fisksoppa med saffran |
Fredagsdesserten Ananaspaj
V39 Måndag |
---|
Mangokyckling |
Indisk tomat & Eldostgryta |
Linssoppa |
Tisdag |
---|
Fläskstroganoff & ris |
Sojafrestelse |
Kycklingsoppa med kokos & lime |
Onsdag |
---|
Pasta Boulognes |
Paneer Tikka Masala |
Klar görnsakssoppa |
Torsdag |
---|
Torskflé med dillsmör |
Boulognes med pennepasta |
Marry me chicken soup |
Fredag |
---|
Wallenbergare med potatismos, skirat smör & lingon |
Bönbiffar |
Bouillabaisse fransk fisksoppa Kladdkaka med grädde |