Restaurang Kajutan - meny
Här kan du läsa vad vi serverar för mat i
restaurang Kajutan
Öppet vardagar helgfria dagar 11:00-13:30
Dagens buffe kostar 99kr
Visste ni att?
- Nötköttet kommer från lokala bönder i Jämtland-Härjedalen
- Kyckling & fläskkött är Svenskt
- Fisken som vi använder i våra rätter köper vi från Åre Atlantfisk (färsk)
- Grönsakerna som serveras i vår salladsbuffé under aug-nov kommer från Ås trädgård
- Osten i vissa av våra rätter kommer från lokala mejerier tex Tivars, Skärvången
- Vi jobbar hela tiden med att hitta lokala produkter och sammarbetspartners
"Ibland kan en rätt från den ordinarie menyn ta slut, men vi ser alltid till att erbjuda ett gott alternativ."
Meny vecka 44
Måndag 27 okt
Danska köttbullar i currysås
Broccolibiffar
Kantarell & jordärtskocksoppa
Tisdag 28 okt
Italiensk kycklinggryta med oliver & örter
Pennepasta med tryffel & Karljohansvampsås
Svamp & rotfruktssoppa
Onsdag 29 okt
Älggryta med kokt potatis
Vegetarisk Teriyaki
Hummersoppa med sparris & citron
Torsdag 30 okt
Panerad seffilé med skagenröra
Mustig böngryta
Pumpasoppa
Fredag 31 okt
Nattbakad karré med gräddsås & gele
Pumpa & currygryta
Fisksoppa med saffran
Fredagsdesserten
Meny vecka 45
Måndag 3 nov
Mango kyckling
Indisk tomat & Eldostgryta
Linssoppa
Tisdag 4 nov
Stroganoff på bogfläsk
Sojafrestelse
Kycklingsoppa med kokos & lime
Onsdag 5 nov
Pasta boulognes
Paneer Tikka Masala
Klar grönsakssoppa
Torsdag 6 nov
Torskfilé med dillsmör
Boulognes med pennepasta
Marry me chickensoup
Fredag 7 nov
Wallenbergare med potatismos & skirat smör
Bönbiffar
Bouillabaisse
Fredagsdesserten