Restaurang Kajutan - meny
Här kan du läsa vad vi serverar för mat under en vecka i restaurangen Sommarens öppettider i Kajutan v 26-34
vardagar helgfria dagar 11:00-13:00
Visste ni att?
- Nötköttet kommer från lokala bönder i Jämtland-Härjedalen
- Kyckling & fläskkött är Svenskt
- Fisken som vi använder i våra rätter köper vi från Åre Atlantfisk (färsk)
- Grönsakerna som serveras i vår salladsbuffé under aug-nov kommer från Ås trädgård
- Osten i vissa av våra rätter kommer från lokala mejerier tex Tivars, Skärvången
- Vi jobbar hela tiden med att hitta lokala produkter och sammarbetspartners
Lunchbuffén kostar 99kr
Sommarmenyn V26-34
Varje dag |
---|
Under sommaren så kommer kockarna att laga mat utan fasta menyer. |
Det kommer att finnas buffé med 2 rätter varav en vegetarisk. |
Soppan utgår under denna period Ha en trevlig sommar önskar personalen i Kajutan |
V35 !!! V35 |
---|
Köttfärsfrestelse |
Champinjonstroganoff |
Daal – linssoppa med kanel & ingefära |
Tisdag |
---|
Wahids dag (kocken Wahid lagar sin favorit rätt) |
Linsbiffar med paprikasås |
Rotfruktssoppa |
Onsdag |
---|
Lunchkorv i ugn fylld med bostongurka & senapssås |
Majsbiffar med jalapeños |
Rostad tomatsoppa |
Torsdag |
---|
Lax med Nobisdressing rostad potatis/rotfrukter |
Tomatbiffar med tzatziki |
Klar köttsoppa med rotfrukter |
Fredag |
---|
Kycklingfilé med mangosalsa & potatisgratäng |
Röd currygryta med pumpa & tofu |
Äppelpaj med vaniljsås |