8 miljoner kronor till regionala näringslivet

Anställda inom Region Jämtland Härjedalen tackas lite extra i december. Detta genom en gåva bestående av ett presentkort som kan nyttjas hos regionala handlare och företag via appen Cityplay.

Cityplay är en app där regionala handlare och företag kan ansluta sig och på så sätt bli tillgängliga för köp. Anställda kommer sedan att få en summa i appen att kunna handla för hos de anslutna butikerna.

– Denna gåva gör dubbelt gott då den dels visar vår uppskattning till våra medarbetare samtidigt som vi ges möjlighet att stötta det regionala näringslivet, säger regionstyrelsens ordförande Eva Hellstrand (C).

Genom att erbjuda handlare att ansluta sig gratis till appen är förhoppningen att kunna erbjuda köp hos företagare i länets alla kommuner.

– Vi har anställda boende i hela länet och vill kunna erbjuda dem möjligheten att handla lokalt. Vi hoppas verkligen att många företag och butiker ansluter sig så att vi får en bred spridning i såväl geografi som av produkter och tjänster, säger Eva Hellstrand.

Gåvan omfattar 2000 kr och gäller till och med 2022-12-31.

De företag och handlare som vill ansluta sig till appen gör det via www.cityplay.se/gavan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

För mer information:
Eva Hellstrand (C), Regionstyrelsens ordförande, 070-601 28 95

Text: Sara Nilsson