HBTQI-certifierad verksamhet

Ungdomsmottagningarna - Noeredåastoehtimmieh

Filmer

Fyra kortfilmer som belyser livssituationer där ensamhet, oro och ångest, prestationskrav, våld eller kränkningar kan förekomma.

Lördagskväll

Ibland tar vänskapsrelationer slut för att en växer ifrån varandra eller på grund av en konflikt. Det kan kännas svårt att hantera ensamhet om den är ofrivillig. Vi som arbetar på ungdomsmottagningen är vana att prata med ungdomar om relationer, ensamhet och nedstämdhet. Boka tid här.

Busshållplatsen

Våld i nära relationer är tyvärr vanligt och kan se ut på olika sätt. Kom ihåg att det aldrig är ditt fel att någon annan utsätter dig för våld eller kränkningar. Det finns hjälp att få. På ungdomsmottagningen har vi erfarenhet av att prata om de här frågorna. Boka tid här.

Släktkalaset

De flesta har någon gång känt oro i sociala situationer. Ofta handlar oron om en rädsla att bli granskad, bedömd eller göra bort sig framför andra. Det går bra att kontakta oss på ungdomsmottagningen om du upplever obehag kring sociala situationer. Boka tid här.

Gymmet

Ibland kan det kännas övermäktigt med kraven på prestation till exempel i skolan, idrott eller socialt. Vi vill uppmuntra dig att komma till oss på ungdomsmottagningen. Inget problem är för litet eller trivialt för oss. Boka tid här.

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
Org. nr: 232100-0214
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
Ekonomienhetens e-post: ekonomienheten@regionjh.se